• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić

28.10.2019

11:42

DEJANA JE ROĐENA BEZ RUKU, ALI IMA KRILA! Ova devojka slika nogama, šampion je u tekvondu i kroz život ide OSMEHOM!

Live TV

DEJANA JE ROĐENA BEZ RUKU, ALI IMA KRILA! Ova devojka slika nogama, šampion je u tekvondu i kroz život ide OSMEHOM!

Podeli vest

Dejana Bačko je rođena bez ruku, ali je to nije sprečilo da sa osmehom na licu prolazi kroz život

Devojka sa krilima je danas akademski obrazovana slikarka, ali i državna prvakinja u paratekvondou i vicešampionka Evrope.

Foto: printstcreen tvinl.rs

Dejana Bačko

Međutim, detinjstvo joj je bilo traumatično, a tek je u osnovnoj školi shvatila da je drugačija od ostale dece i to joj je teško palo. Najveći oslonac joj je bila majka, koja je gimnastičarka i ona ju je naučila da koristi noge umesto ruku.

Foto: printstcreen tvinl.rs

- U osnovnoj školi su mi se rugali, tada sam dolazila i uplakana kući. Tražila sam od mame da mi da njene ruke, a ona mi je rekla da bi mi rado dala da može, ali da moram da nastavim dalje, da dignem glavu gore i da idem napred - naglašava Bačko.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija