• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

26.03.2020

10:19

OBLIKUJTE TELO OD KUĆE!  Tvin fit sa Milicom Marjanović! (Video)

Live TV

OBLIKUJTE TELO OD KUĆE! Tvin fit sa Milicom Marjanović! (Video)

Podeli vest

Trening je jako zdrav, zato je važno da i za vreme izolacije obavezno treniramo. Kako su sve teretane i parkovi zatvoreni, pa je jedini izbor kućni trening. Milica će od danas pa na nadalje, na portalu Tvin.rs trenirati sa vama

Današnji trening je za donji deo tela i za izdržaj celog tela. Za ovaj trening nisu vam potrebni nikakvi rekviziti. Trening sadrži četri vezbe. Svaka vezba se izvodi u  3 serije sa po 12 ponavljanja.

Vežbe za današnji trening su:

-Čučanj

-Iskorak

-Čučanj u raskoraku

-Izdržaj za celo telo

Nikada nije bilo lakše trenirati od kuće, a MIlica nam je danas pokazala vežbe za savršene noge, zadnjicu i donji deo leđa.

BONUS VIDEO:

SRPSKI SPORTISTI APELUJU DA SE OSTANE KOD KUĆE! Šampioni uvek pobeđuju (Video)

SRPSKI KOŠARKAŠ OTKRIVA KAKO PROVODI DANE U IZOLACIJI U ŠPANIJI! Mitrović sa košarke prešao na kuvanje (Video)

BRANKU LAZIĆU NE PADA TEŠKO IZOLACIJA! Košarkaš Zvezde đuska sa ćerkom uz Stoju (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija