• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

18.05.2020

18:15

UZ OVE VEŽBE ĆETE SE PREPORODITI NAKON IZOLACIJE! Poslušajte stručne savete i povratite zdrav duh! (VIDEO)

Live TV

UZ OVE VEŽBE ĆETE SE PREPORODITI NAKON IZOLACIJE! Poslušajte stručne savete i povratite zdrav duh! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon dugog, mukotrpnog karantina, ljudi su počeli da se žale na bolove u leđima i vratu. Ova pojava nije nimalo naivna, ali ni neočekivana, a rešenje za ovakav problem oduzeće vam svega dvadesetak minuta nakon jutarnje kafe

Zbog izolacije koja je trajala skoro dva meseca i manjka fizičke aktivnosti i kretanja, osećamo posledice u predelu kičme i vrata.

Bolovi u ovim delovima tela generalno se javljaju bar jednom u životu, a nakon dugotrajnog pasivnog stanja, ovaj problem gotovo da je neizbežan.

Kiropraktičar Ivan Milinković pokazaće vam nekoliko vežbica sa kojima ćete povratiti izdržljivost tela, ali i ukloniti nepodnošljive bolove.

Bonus video

ON JE SVAKI DAN NEKO DRUGI! Njegov talenat i vešte ruke potpuno će vas oduševiti! (TVIN)

USPOSTAVLJENI LETOVI NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Ovo su uslovi pod kojima će se od sada leteti!

PRONAĐITE SALAHA U SEBI! Kairska poslastičarnica odala priznanje zvezdi Liverpula posebnim kolačima!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija