• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ruptly

21.05.2020

15:26

NJUJORČANI NAPOKON OSETILI SLOBODU! Smeju u parkove, ali samo na vidno obeležene krugove!

Live TV

NJUJORČANI NAPOKON OSETILI SLOBODU! Smeju u parkove, ali samo na vidno obeležene krugove!

Podeli vest

Stanovnici Njujorka posle nekoliko nedelja napokon su izašli iz svojih domova i pohrlili u parkove kako bi uživali na suncu. U Domino parku u Bruklinu nacrtani su beli krugovi na travi kako bi obezbedilo poštovanje pravila društvenog distanciranja dok posetioci provode vreme napolju

Njujork je pogođen koronavirusom teže nego bilo koja druga država u SAD. Čini se da su ljudi uživali u prijatnom vremenu u krugovima na priobalnom delu Bruklina. 

Stanovnicima se skreće pažnja da ostanu u ovim krugovima kako bi se sprečilo prenošenje virusa. 

NJIHOVOM NJUHU NE PROMIČE NI KORONAVIRUS! Teheran dresira pse za detekciju Covid 19!

Amerika je zemlja koja je najteže pogođena pandemijom koronavirusa sa više od 1,5 miliona potvrđenih slučajeva i najmanje 90 000 smrtnih slučajeva.

OD PETKA SLOBODAN ULAZAK U SRBIJU - BEZ TESTA NA KORONAVIRUS! Vlada donela najnoviju odluku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija