• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

20.06.2020

15:20

OVAKAV AUTOMOBIL BI POŽELELA SVAKA ŽENA! Ali ne samo zbog boje! (Video)

Live TV

OVAKAV AUTOMOBIL BI POŽELELA SVAKA ŽENA! Ali ne samo zbog boje! (Video)

Podeli vest

Parkiranje nikada nije bilo lakše

Savaka žena bi pretpostavlja se volela da ima automobil u roze boji. Međutim ovaj auto ne samo da je roze boje, već je i neverovatan zato što se sa njim možete parkirati bez imalo truda i muke, čak se i vrata sama otvaraju.

BONUS VIDEO:

PRESMEŠNO! On je presrećan kada ga probudi muzika! (Video)

MEDENO! Gde vaš ljubimac voli da provodi vreme? (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)
Politika

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da je Republika Srpska opedeljena za poštovanje Ustava, teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH i da to ne narušavaju njeni funkcioneri i institucije već godinama delovanje visokih predstavnika i sprega stranih i bošnjačkih sudija u Ustavnom sudu BiH.

28.03.2024

12:43

Dačić: Mi sad ulazimo u odnos između velikih sila što nam nije cilj!
Politika

Dačić: Mi sad ulazimo u odnos između velikih sila što nam nije cilj!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom novog zahteva Rusije da se održi sednica SB UN o NATO agresiji na SRJ, da je bio spreman da krene jutros u Njujork, ali je naveo da sednica verovatno neće biti održana jer je Francuska opet najavila da će tražiti dva proceduralna glasanja.

28.03.2024

12:41

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija