• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

23.09.2020

12:41

IZABERITE JEDNOG ČOVEČULJKA I SAZNAJTE SVE O SEBI! Test poznatog psihologa odličan za procenu odraslih!

Live TV

IZABERITE JEDNOG ČOVEČULJKA I SAZNAJTE SVE O SEBI! Test poznatog psihologa odličan za procenu odraslih!

Podeli vest

Kreator ovog testa je poznati britanski psiholog Pip Vilson, a napravio ga je za učenike osnovnih škola kako bi se videlo koliko su napredovali u prve tri godine školovanja. Kasnije se ispostavilo da je odličan i za procenu odraslih.

Svaki čovečuljak na ovoj slici je u nekom različitom raspoloženju i ima drugačiji položaj na stablu. Prvo tražite onog koji vam najviše liči, u kojem se prepoznajete. Potom potražite onog na koga želite da ličite.

Objašnjenje – ako se broj odnosi na čovječuljka kog ste prvo izabarali tačnije koji vam najviše liči, to govori kakvi ste, a ako je u pitanju drugi, to govori da želite da postanete takvi. Ukoliko ste u oba slučaja izabrali istog čovječuljka, zadovoljni ste sobom i ništa ne biste menjali.

Foto: printscreen/cdm

 

Pronađite se:

Čovečuljci pod brojevima 1, 3, 6 ili 7 pokazuju odlučnog čoveka koji ne strahuje od poteškoća ili prepreka u životu.

Oni pod brojevima 2, 11, 12, 18, ili 19 ukazuju na simpatičnog čoveka koji je uvek tu za prijatelje.

Izbor slike 4 opisuje uporanog čoveka koji želi da postigne uspeh bez gnjavaže s prevladavanjem poteškoća.

Broj 5 pokazuje nekog ko je često umoran i slab, s malo energije za život.

Čovečuljak s brojem 9 pokazuje kako se radi o veselom, zabavnom i dragom čovjeku.

Brojevi 13 ili 21 pokazuju da imate tendenciju da sve zadržavate za sebe, često ste u strahu i izbegavate druge ljude.

Čovečuljak broj 8 opisuje sanjalicu, čoveka koji živi u svom svetu, daleko od svih.

Brojevi 10 i 15 opisuju dobro prilagođenog čoveka koji je zadovoljan životom kakav ima.

Broj 14 pokazuje čoveka koji je emocionalno iscrpljen i kod njega postoji dobra šansa da proživljava unutrašnju emocionalnu krizu ili nemir.

Broj 20 opisuje čoveka s velikim osećajem sopstvene važnosti. On je rođeni vođa i želi da ostali slušaju samo njega.

Čovečuljak s brojem 16 je čovek umoran od podržavanja nekog drugog.

Broj 17 ukazuje na čoveka koji misli kako su svi ludi za njim, piše Bright Side.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija