• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CdM

01.10.2020

21:47

ŽENU NESTALU PRE DVE GODINE NAŠLI KAKO PLUTA MOREM! Njena priča je potresla sve!

Live TV

ŽENU NESTALU PRE DVE GODINE NAŠLI KAKO PLUTA MOREM! Njena priča je potresla sve!

Podeli vest

A. Gaitan (46), iz Kolumbije, dve godine nakon nestanka pronađena je slaba i u stanju hipotermije, kako pluta u blizini obale grada Puerto Kolombija. Pronašao je lokalni ribar.

Kolumbijski mediji pišu kako ribar prvo nije shvatio kako se radi o ljuskom telu, a ona nije davala druge znake života osim slabašnog mahanja rukom.

Prema izveštaju iz bolnice, žena je plovila vodom oko osam sati, a u bolnicu je došla u stanju šoka. Nakon što se oporavila, Gaitan je rekla kako žali trenutak kada je odlučila da skoči u vodu i izvrši samoubistvo, te kako je sam Bog spasio od utapanja.

Ona je izjavila za RCNRadio kako je suprug tukao i zlostavljao tokom zadnje dve trudnoće, preneo je Dejli Mejl, a ona nije mogla da ode zbog dece. I nakon što ga je nekoliko puta prijavljivala sve bi se vratilo na staro.

Odlučila je da pobegne 2018. godine i šest meseci lutala ulicama dok je nisu primili u sklonište za žene gde kaže kako su je takođe zlostavljali, pa ni tamo nije našla utočište za kojim je čeznula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17