• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24.hr

24.10.2020

16:02

KAKO ZARADITI MILIONE PREKO INSTAGRAMA! 'Cleanfluenceri' na savetima za čišćenje i organizaciju doma ZARAĐUJU MILIONE!

Live TV

KAKO ZARADITI MILIONE PREKO INSTAGRAMA! 'Cleanfluenceri' na savetima za čišćenje i organizaciju doma ZARAĐUJU MILIONE!

Podeli vest

Fotografije savršeno uređenih i organiziranih domova mogu se pronaći na bezbroj blogova na Instagramu, a po nekim procenama Influenseri zarađuju veliki novac!

S dodatnim vremenom na raspolaganju tokom izolacije zbog pandemije korona virusa, mnogi od nas odlučili su preurediti svoj dom ili ga barem dovesti u red tako da izbace suvišne stvari, očiste i unesu malo ravnoteže u svoj prostor. To je u prvi plan dovelo influensere koji se bave savetima za čišćenje i organizaciju doma.

1. Lynsey Crombie  Kraljica čistoće s tragičnom prošlošću!

Lynsey Crombie okrenula se čišćenju nakon šoka usled hapšenja njenog supruga, direktora televizije, zbog pedofilije, i to dok je ona bila trudna s blizancima u 24. godini života. Početkom godine izdala je knjigu saveta kako uz minimalni napor održati kuću besprekorno čistom. 

Foto: Instagran/lynsey_queenofclean

 

Kaže da joj je čišćenje postalo terapija, a od tada i posao, koji joj je takođe pomogao da prebrodi probleme. 

- Kad god bih bila napeta i pod stresom, započela bih s čišćenjem. Sve dok sam ribala nešto, osećala sam se bolje - kaže. Tako je osnovala firmu za čišćenje i nakon kratkog pojavljivanja u emisiji o opsesivno-kompulzivnim navikama čišćenja na  kanalu Channel 4 postala popularna. 

Foto: Instagran/lynsey_queenofclean

 

Danas ima 184.000 pratitelja na Instagramu i može zaraditi oko 800 funti po objavi, što godišnje iznosi oko 41.637 funti, ili gotovo 5.480.000 dinara

 

2. Ponude od milion funti

Zapanjujuće uredan dnevni boravak gospođe Hinch, koja najviše uživa u druženju sa suprugom Jamiejem i sinčićem Ronniejem zaslužan je za njen meteorski uspon na društvenim mrežama koji je započeo u martu 2018. godine, kad je svoju opsesiju čišćenja odlučila zabeležiti na Instagramu.

Foto: instagran/mrshinchhome

 

Tri meseca kasnije, domaćica iz Essexa - pravim imenom Sophie Hinchcliffe - dobila je milion fanova i sada ima 3,8 miliona pratioca.

Uz savete za čišćenje i preporuke za proizvode, gospođa Hinch na svojoj stranici deli i detalje iz svog privatnog života.

Foto: instagran/mrshinchhome

 

Prošle godine za prvu knjigu pod naslovom 'Hinch Yourself Happy', dobila je ugovor na milion funti i od tad je izdala tri knjige, uključujući i svoje memoare. 

Foto: instagran/mrshinchhome

 

Sa svojim objavama na Instagramu godišnje zaradi oko 503.880 funti, ili oko 65.440.000 dinara

3.  Mame s korpicama vrednim 800 miliona dinara!

Clea Shearer i Joanna Teplin obožavaju označene korpice i staklene posudice koje su zaštitni znak njihovefirme "The Home Edit". One su dve mame  koje su pokrenule posao na dan kada su se upoznale, 2015. godine i to je bio - pun pogodak.

Foto: instagran/thehomeedit

Obe imaju decu od 8 i 5 godina, upoznao ih je zajednički prijatelj i na prvom sastanku smislile su ovaj projekt. Počele su deliti savete na Instagram stranici koja sada ima 4,4 miliona pratioca.

Foto: instagran/thehomeedit

 

Autorke su savršenih ideja za pakovanje cipela bez stresa. Njih dve imaju svoju emisiju na Netflixu i napisale su dve knjige o uređenju doma. Njihove objave prikazuju nevervatne igraonice za decu s igračkama u jarkim bojama, organizovane u  prozirne plastične kutije i ludo uređene frižidere sa  hranom podeljenom u prozirne posude.

Foto: instagran/thehomeedit

 

Vrednost njihove imovine procjenjuje se na oko 6 miliona funti, ili 800 miliona dinara, a procjenjuje se da godišnje samo od postova zarađuju oko  567.000 funti, ili 74 miliona dinara, prenosi The Sun. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija