• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

27.10.2020

18:27

JUTJUBERKA NAĐA I "DECA SA STANICE TRISTA"! Nekom će ovaj snimak biti smešan, a nije! TUŽAN JE I SRAMOTAN!

Live TV

JUTJUBERKA NAĐA I "DECA SA STANICE TRISTA"! Nekom će ovaj snimak biti smešan, a nije! TUŽAN JE I SRAMOTAN!

Podeli vest

Mlada Jutjuberka Nađa Brkić pokazala je koliko je pogrešno što smo dozvolili da nam decu umesto škole i učitelja vaspitavaju i obrazuju internet i influenseri

 

Jer, da je Nađa pratila nastavu i čitala knjige umesto što je jurila "karijeru" jutjuberke, verovatno ne bi sebi dozvolilila da se ovako izblamira.

Devojčica koju redovno prati skoro 300.000 ljudi (?!) na Jutjubu objavila je, naime, snimak na kojem otvara poklone za svoj 13. rođendan, a među njima je bila i jedna, zamislite to - knjiga. Nađa je, šatro sva oduševljena, pročitala i naslov knjige: "Mi deca sa stanice trista"! I još dodala da od ranije zna za tu knjigu!

"Mi deca sa stanice trista"? Kuku i lele! Naslov čuvene knjige na kojoj su odrastale generacije je, zapravo, "Mi deca sa stanice ZOO", samo je ovo bilo ćirilično izdanje, pa je Nađa umesto ZOO pročitala - 300. Jer za knjigu, očigledno, nikad ranije nije čula. 

Nekoliko sati kasnije "sporni deo" snimka uklonjen je sa njenog Jutjub kanala, verovatno posle reakcije nekog ko je knjigu zaista i pročitao, ali je ostao na društvenim mrežama kao podsetnik da ovo što mi radimo svojoj deci nije normalno. Jer, nije Nađa kriva. Ona je samo dete koje sigurno ne bi pravilo od sebe internet zvezdu da u tome nama podršku roditelja.

Mada, da budemo realni, ovaj snimak i ovaj tekst neće ništa promeniti. Naprotiv. Nađi će samo doneti još veću popularnost. A za to je ona još manje kriva. 

Pogledajte i cenzurisani snimak "otvaranja poklona", stvari će vam biti još jasnije:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija