• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CdM

18.11.2020

11:30

VREĐAJU JE JER JE DEBELA I SREĆNA! Ona sebe opisuje kao debelu i ne želi da se bilo kome izvinjava zbog svoje veličine!

Live TV

VREĐAJU JE JER JE DEBELA I SREĆNA! Ona sebe opisuje kao debelu i ne želi da se bilo kome izvinjava zbog svoje veličine!

Podeli vest

Kejti Perot je bivša javna službenica, a danas influenserka iz Tasmanije, koju na Instagramu prati više od 23 hiljade ljudi.

“Debela sam. To nije loša reč već deskriptivna, kao reći da je neko visok ili nizak”, kaže Kejti i dodaje kako je “zaista važno podsetiti ljude da debljina nije sinonim za ružno ili odvratno”

Foto: instagram/katie_parrott

 

Kejti kaže kako je napadaju jer se na internetu predstavlja kao “srećna debela osoba”.

Iako dobija brojne hejterske poruke, kaže kako ne dopušta da je one spreče u objavljivanju fotografija u bikiniju i pozitivnih poruka uz njih.

Foto: instagram/katie_parrott

 

Ako videti normalno masno telo poput mog znači da se samo jedna tinejdžerka može jednako dobro osećati prema svom telu, onda je moj posao gotov”, kaže Kejti kojoj mnogi ostavljaju pozitivne komentare ispod objava i zovu je inspiracijom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija