• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

01.03.2021

11:43

IZNENADIĆETE SE! Uopšte nije sladak kao što izgleda!

Live TV

IZNENADIĆETE SE! Uopšte nije sladak kao što izgleda!

Podeli vest

Vlasnica ovo nije očekivala, ljubimac koga je nabavila opasnije nego što je mislila!

Kada je jež vaš kućni ljubimac ne trebate se plašiti samo njegovih bodlji. On deluje slatko i umiljato, ali nemojte dozvoliti da vas njegov izgled zavara. 

Vlasnica će se posle ovog poteza njenog ljubimca možda i pokajati štoga je uzela.

BONUS VIDEO:

ZADIGLA SUKNJU I SKINULA GAĆICE USRED SUPERMARKETA! A onda je uradila nešto totalno ŠOKANTNO! O ovom snimku svi pričaju!

NE POKUŠAVAJTE OVO NI U NAJLUĐIM SNOVIMA! Ova devojka je hrabra, ili luda?!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija