• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2019

20:51

(VIDEO) BUNJA JE OVO ZASLUŽIO! Selektor Krstajić emotivno o preminulom prijatelju!

Live TV

(VIDEO) BUNJA JE OVO ZASLUŽIO! Selektor Krstajić emotivno o preminulom prijatelju!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić bio je deo memorijalne utakmice u Staroj Pazovi na kojoj su učestvovali bivši saigrači, ali i prijatelji primunulog Gorana Bunjevčevića

Krstajić se nakon meča koji je završen 6:6 prisetio velikog profesionalca i sportiste koji nas je prerano napustio.

- Srbija je izgubila sjajnu personu i velikog sportskog radnika. Mnogo mi je pomogao tokom moje karijere. Pamtiću ga kao sjajnog igrača i dobrog prijatelja - rekao je Krstajić.

(VIDEO) BUNJI U ČAST! Odigrana prva memorijalna utakmica u znak sećanja na Gorana Bunjevčevića! Na terenu Saša Ilić, Mladen Krstajić, Nenad Lalatović, Nikola Žigić...

Nije mogao selektor da izdvoji posebnu anegdotu po kojoj će pamtiti Bunju, ali je na vrlo emotivan način opisao događaj u Staroj Pazovi.

- Bilo je uvek jako zanimljivo, jednostavno su u ovom momentu emocije preovladale. Ne možemo reći da nam je drago što smo svi zajedno ovde, ali je Bunja ovo svakako zaslužio. Barem na ovaj način da pokažemo da se sećamo svega što je Goran uradio. Verujem da će ovaj događaj zaživeti - dodao je selektor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija