• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

21:27

(VIDEO) DOŠLO VREME DA SE SKRASI! Oženio se Lola Smiljanić, fudbalska elita da svadbi veziste Partizana

Live TV

(VIDEO) DOŠLO VREME DA SE SKRASI! Oženio se Lola Smiljanić, fudbalska elita da svadbi veziste Partizana

Podeli vest

Povratnik u redove FK Partizan Milan Smiljanić stao je u nedelju na "ludi kamen" venčavši se sa dugogodišnjom devojkom Tamara Čupković u Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla

Svadbi nekadašnjeg mladog i A reprezentativca Srbije priustvovale su brojne zvanice iz sveta fudbala, a kao što je bilo očekivano veselje su u najvećem broju upriličili njegovi bivši i sadašnji saigrači iz Partizana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exclusivno...Prvi ples. Lola&Tamara

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 2. Јун 2019. у 9:49 PDT

Kum mu je bio bivši fudbaler crno-belih Nemanja Tomić, a tu su se našli Vladimir Stojković, Đorđe Pantić, Marko Lomić, Borko Veselinović, Marko Šćepović, Aleksandar Miljković, Aleksandar Lazevski, Filip Kljajić, Radosav Petrović, Marko Jovanović, Marko Lomić, Dako Lazović, Aleksandar Mitrović, Adem Ljajić...

Deo aktuelnih saigrača predvođenih Sašom Ilićem i Zoranom Tošićem prisustvovao je svadbi, a od nekadašnjih igrača iz komšijskog tabora viđeni su Boško Janković, Duško Tošić i Nemanja Radonjić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amadeus

pre 4 godine

Imate li ko"lektora"? Šta znači u naslovu .... fudbalska elita DA svadbi veziste Partizana????

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija