• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2019

15:31

(VIDEO) KLINAC BRUTALNO ISPROZIVAO MATIĆA I SAIGRAČE! Rekao da navija za Junajted, a odgovorom na pitanje ko mu je omiljeni igrač nasmejao je sve!

Live TV

(VIDEO) KLINAC BRUTALNO ISPROZIVAO MATIĆA I SAIGRAČE! Rekao da navija za Junajted, a odgovorom na pitanje ko mu je omiljeni igrač nasmejao je sve!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda imali su još jednu sezonu za zaborav. Toliko je situacija u ekipi sa "Old Traforda" bila loša da je čak i jedan mališan to prepoznao na najbolji mogući način

Engleska novinarka intervjuisala je dečake posle treninga, a jedan mališan "oteo" je slavu svim ostalim vršnjacima.

POJAČAO SE ŠAMPION EVROPE! Novi Van Dajk stigao za svega 1.900.000 evra!

Dečak je upitan za koga navija, a kada je odgovorio da je fan Mančester junajteda usledilo je pitanje ko mu je omiljeni fudbaler. Njegov brutalan odgovor sigurno niko nije očekivao.

- Niko, svi igraju k’o smeće - rekao je dečak i automatski postao hit na internetu.

Mališan je samo pohvalio menadžera Ole Gunara Solskjera za kojega je rekao da je legenda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija