• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.07.2019

15:07

(VIDEO) ZVEZDA SE NAVIKAVA NA SKANDINAVIJU! Crveno-beli otputovali u Helsinki, predigru za Kopenhagen!

Live TV

(VIDEO) ZVEZDA SE NAVIKAVA NA SKANDINAVIJU! Crveno-beli otputovali u Helsinki, predigru za Kopenhagen!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Helsinki na revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a atmosfera među igračima na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu bila je na zavidnom nivou

Trener Vladan Milojević na put je poveo 21 igrača, a od kadrovskih problema najveću glavobolju zadaje mu kapiten Marko Marin, koji je pod znakom pitanja zbog povrede.

Prošlosezonsko pojačanje, crnogorski reprezentatvac Mirko Ivanić strahuje jedino od veštačke trave na kojoj će biti odigran meč.

Crvena zvezda u Finskoj brani prednost od 2:0 iz prve utakmice, zahvaljujući golovima Boaćija i Pavkova. Ukoliko eliminišu Helsinki, u trećem kolu ih najverovatnije čeka danski šampion Kopenhagen, koji je u prvom meču u gostima s 2:0 bio bolji od velškog TNS.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija