• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Terzić

30.07.2019

17:56

(VIDEO) RAĐEN PODIŽE BUDUĆE ŠAMPIONE! Sa Igorom Milanovićem okupio decu iz celog sveta!

Live TV

(VIDEO) RAĐEN PODIŽE BUDUĆE ŠAMPIONE! Sa Igorom Milanovićem okupio decu iz celog sveta!

Podeli vest

Nikola Rađen uspešno je zatvorio treću sezonu kampa vodenih sportova u Pančevu, koji obuhvata tri sporta - plivanje, sinhrono plivanje i vaterpolo

Proslavljeni vaterpolosta u ponedeljak uveče okupio je vrhunske trenere i svetske šampione na gradskom bazenu, gde je sa decom iz celog sveta organizovao druženje i završnu utakmicu. Pored njega i trenera Igora Milanovića, koji je obučavao buduće sportiste tokom kampa, događaju su prisustvovali kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić i vaterpolo reprezentativci braća Duško i Gojko Pijetlović.

Foto: Starsportphoto

Igor Milanović i Nikola Rađen

- Negovali smo ideju da aktivni sportisti utiču na poziv dece na kampu, kao i da oni budu glavni promoteri sporta. Nebitno je da li je to vaterpolista, fudbaler, košarkaš, odbojkaš, bitno je da deca upoznaju svog idola sa TV-a i da rade s njim uživo na kampu. Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu, a sport im daje veliku mogućnost za to - kaže Rađen.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija