• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

09.09.2019

16:20

(TV IN) NISMO IMALI DOBRU PETORKU, LUTALI SMO! Goran Grbović upozorava šta moramo da uradimo da bismo dobili Argentinu!

Live TV

(TV IN) NISMO IMALI DOBRU PETORKU, LUTALI SMO! Goran Grbović upozorava šta moramo da uradimo da bismo dobili Argentinu!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije iščekuje četvrtfinalni meč na Svetskom prvenstvu protiv Argentine, nakon prvog poraza na takmičenju u Kini koji smo pretrpeli od Španije

Naš stručni konsultant tokom šampionata Goran Grbović analizirao je uzroke neuspeha i svega što je potrebno primeniti u eliminacionoj fazi takmičenja.

Bivši košarkaški reprezentativac kao osnovni uzrok poraza naveo je lošu selekciju prve petorke, ali i odstustvo konkretnih zadataka, pogotovo centrima.

- Ne leži nam fizička košarka, ali protiv Španije su mnogo veću minutažu morali da imaju NBA igrači i da igramo tako. Bogdanović je jedini pružio dobru partiju, ali to nam nije bilo dovoljno. Falio nam je bar još jedan raspoloženi igrač, ali ga nije bilo - smatra Grbović.

On ističe da je u neku ruku i dobro što idemo težim putem jer veruje da ova generacija poseduje talenat i kvalitet da postane svetski šampion.

- Svako mora da dobije konkretna zaduženja i da uđemo maksimalno ozbiljno u meč. Moraju da shvate da je svaka sledeća utakmica možda i poslednja i da ne kalkulišu već da od starta budu maksimalno agresivni - zaključuje Grbović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija