• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Rašević

23.09.2019

18:19

TV IN U MILANU! Pratite ceremoniju proglašenja najboljeg fudbalera sveta - FIFA The Best Awards! (VIDEO)

Live TV

TV IN U MILANU! Pratite ceremoniju proglašenja najboljeg fudbalera sveta - FIFA The Best Awards! (VIDEO)

Podeli vest

TV IN i informer.rs donose vam ekskluzivnu reportažu sa ceremonije proglašenja najboljeg fudbalera sveta za 2019 u izboru Svetske fudbalske federacije. FIFA The Best Awards ove godine biće održan u Milanu, a program počinje u 20.30.

Koliko je ovaj događaj bitan svedoči i podatak da se svečanost održava u čuvenoj Skali, verovatno najvažnijoj dvorani kad je reč o operi i baletu.

Foto: tvin.rs/Milan Rašević

Tekst potpisa

Kandidati za nagradu ove godine su Virdžil van Dajk iz Liverpula, Leo Mesi iz Barselone i Kristijano Ronaldo iz Juventusa. Trio koji se nada tituli trenera godine čine Jirgen Klop (Liverpul), Maurisio Poketino (Totenhem) i Pep Gvardiola (Mančester siti).

ŽENE, VEŽITE SE! Za vas smo ušli u vremensku kapsulu Luj Vitona u Milanu! (TV IN)                        

Budite uz tvin.rs i informer.rs i saznajte ko su dobitnici priznanja, ali i pogkedajte ekskluzivne snimke koje vam donosimo s lica mesta.

BONUS VIDEO:

(VIDEO) EKSKLUZIVNI INTERVJU! Mateo Garsija za TV IN poručio - Daću gol i Partizanu, san mi je trofej sa Zvezdom i reprezentacija Argentine!                        


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija