• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

28.11.2019

14:30

ZDRAVLJE NACIJE JE ALARMANTNO! Bogdan Obradović izneo upozoravajuće činjenice i najavio novu strategiju sporta! (TV IN)

Live TV

ZDRAVLJE NACIJE JE ALARMANTNO! Bogdan Obradović izneo upozoravajuće činjenice i najavio novu strategiju sporta! (TV IN)

Podeli vest

Moramo da vodimo računa o zdravlju naše dece, koje poslednjih godina nije na zavidnom nivou, ističe za tvin.rs legendarni teniski trener i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Bogdan Obradović (53)

On tvrdi da se mladi u današnje vreme ne bave dovoljno sportom i da zbog toga često imaju problem sa krivom kičmom i ravnim stopalima.

- Postoje zemlje koje su se ozbiljno posvetile tom problemu, a i mi ćemo krenuti njihovim putem. Primetili smo da čak i veliki broj dece koje su sportisti imaju krivu kičmu i ravna stopala. Ako je takva situacija kod dece koja se bave sportom, kakva je tek onda situacija sa najmlađima koji još nisu toliko profesionalni. A moramo da budemo svesni da će ti najmlađi za nekoliko godina voditi zemlju i biti udarna snaga nacije. Zato zdravlje naše dece mora da bude na prvom mestu - poručuje Obradović.

On kaže da će Olimpijski komitet Srbije sve učiniti kako bi decu usmerio na pravi put.

- Olimpijski komitet, u saradnji sa Ministarstvom sporta, da promenimo sve ovo što je do sad bilo i da probamo da poboljšamo zdravlje naše dece. Imamo strategiju kako da privučemo što više mladih da se bave sportom. Naravno, tu ne mislim samo da ih uključimo u sport, već i da ih kontrolišemo. Organizovaćemo dosta akcija i nadamo se da ćemo tako uspeti da rešimo ovaj problem - zaključuje Obradović.

BONUS VIDEO:

OSTOJA PONIZIO VULETIĆA! ON JE NEZNALICA I NAJVEĆA GREŠKA PARTIZANA! Razmisliću da li ću na čelo fudbalskog kluba! (TV IN)

(VIDEO) EKSKLUZIVNI INTERVJU! Mateo Garsija za TV IN poručio - Daću gol i Partizanu, san mi je trofej sa Zvezdom i reprezentacija Argentine!

(TV IN) NISMO IMALI DOBRU PETORKU, LUTALI SMO! Goran Grbović upozorava šta moramo da uradimo da bismo dobili Argentinu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija