• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: tvin.rs

08.12.2019

18:30 >> 18:35

PARTIZAN SPREMAN ZA LOKOMOTIVU! Trinkijeri: Idemo u Rusiju po pobedu (Video)

Live TV

PARTIZAN SPREMAN ZA LOKOMOTIVU! Trinkijeri: Idemo u Rusiju po pobedu (Video)

Podeli vest

Očekuje nas težak meč u Krasnodaru, ali i pored toga nadamo se dobrom rezultatu, poručuje trener Partizana Andrea Trinkijeri. Crno-beli u sredu (18.00, Sport klub 1) gostuju Lokomotivi Kuban u okviru 9. kola Evrokupa.


Trener Partizana Andrea Trinkijeri kaže da njegovim izabranicima neće biti lako na ovom meču. 
- Mi smo naš posao delimično obavili, a sad idemo dalje. Iako smo svesni da nas očekuje teško putovanje i meč u Rusiji. Mi se nećemo predati. Nadamo se dobrom rezultatu na ovom gostovanju - objašnjava Trinkijeri.

Srpski klub sa šest pobeda i dva poraza zauzima drugo mesto u grupi B Evrokupa, a eventualnim trijumfom u ovom meču bi mogao da bude i prvi na tabeli.  Košarkaš Partizana Rade Zagorac veruje da njegovi saigrači i on mogu da napadnu vrh tabele u poslednja dva kola. 

- Nama je drugo mesto u Evrokupu obezbeđeno. Međutim, mi ne smemo time da se zadovoljimo. Imamo šanse da budemo i prvi i verujem da ćemo to i iskoristiti  - tvrdi Zagorac. 

Košarkaši Partizana nisu više od dve nedelje imali meč u Evrokupu, a mladi plejmejker crno-belih Uroš Trifunović kaže da su se njegovi saigrači i on uželeli evropskih utakmica.

- Imali smo kraću pauzu, ali nije to ništa strašno. Spremali smo se dobro i jedva čekamo da istrčimo na teren - zaključuje Trifunović.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija