• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

09.12.2019

16:00

OGLASIO SE SINDIKAT FUDBALERA! Čelnik Loznice priznao da su nameštali utakmice (Video)

Live TV

OGLASIO SE SINDIKAT FUDBALERA! Čelnik Loznice priznao da su nameštali utakmice (Video)

Podeli vest

Sindikat profesionalnih fudbalera objavio je na društvenoj mreži "Fejsbuk" snimak na kom se čuje kako jedan od čelnika FK Loznica vređa svoje igrače i govori im da su im tri utakmice bile nameštene. Ovo udruženje prvo nije želelo da objavi o kom funkcioneru se radi, a zatim se oglasio i predsednik Sindikata Mirko Poledica, koji je otkrio da se radi o Vlastimiru Lukiću, prvom čoveku FK Loznica.

Poledica je na društvenoj mreži "Tviter" optužio Lukića da mu je pretio zbog objavljivanja snimka. 

-Čovek koji je snimljen u priznanju nameštanja tri utakmice zove se Vlastimir Lukić i aktuelni je predsednik FK Loznica iz Loznice. Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena - napisao je Lukić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija