• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

28.02.2020

18:02

DEJAN STANKOVIĆ I SAVO MILOŠEVIĆ PORUČILI! Neće biti popuštanja na derbiju (Video)

Live TV

DEJAN STANKOVIĆ I SAVO MILOŠEVIĆ PORUČILI! Neće biti popuštanja na derbiju (Video)

Podeli vest

Tokom derbija nema prijateljstva, tada ćemo biti ljuti rivali, poručuju treneri Crvene zvezde i Partizana, Dejan Stanković i Savo Milošević


Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaće se u nedelju (18.00, O2 i Arena sport 1) u okviru 24. kola Superliga. Treneri večitih rivala su poručili da očekuju dobar meč na Marakani. 

- Mi smo dugogodišnji prijateljii, ali to neće uticati na igru naših timova u nedelju. Biće to velika borba i oba tima će uraditi sve što može kako bi slavili - poručuju Stanović i Milošević.

BONUS VIDEO:

JAPANSKI AMBASADOR UVELIČAO JUBILEJ! Boža Maljković na 110. rođendan OKS najavljuje uspehe olimpijaca u Tokiju!

UDOVIČIĆ OTKRIVA - BEOGRAD HOĆE FINALE LIGE ŠAMPIONA! Ministar sporta najavljuje fudbalski spektakl (Video

SRPSKI SPORTISTI NISU VIČNI U STRELJAŠTVU, ATLETICI I PLIVANJU! Najbolje im ide basket (Video)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija