• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me

24.11.2020

10:46

THIS IS - PAŠKO! A U MATERINU! Pogledajte urnebesnu reklamu za patike posvećene bivšim šampionima Evrope!

Live TV

THIS IS - PAŠKO! A U MATERINU! Pogledajte urnebesnu reklamu za patike posvećene bivšim šampionima Evrope!

Podeli vest

Kultni proizvođač sportske opreme Adidas pre nekoliko dana je košarkaške fanove i nostalgičare obradovao svojim novim proizvodom, patikama dizajniranim u čast splitske Jugoplastike

Ta je ekskluzivna serija patika sada dobila i zaista sjajnu i duhovitu reklamu.

Adidas Forum High slavi, kako se navodi u objavi, nepogrešivu košarkašku kulturu Balkana.

Odlučili su da odaju počast Jugoplastici kao nosiocu kvaliteta Evropske košarke krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina kada su Splićani tri puta zaredom bili prvaci Evrope.

Klub se zvao Jugoplastika po bivšoj splitskoj fabrici koja je godišnje proizvodila 4,5 miliona sportskih torbi za Adidas.

Tog vremena seća se Paško Tomić, član trofejne generacije Jugoplastike. Trostruki evropski prvak s “Jugoplajom” sjajno u reklami pokazuje kako se u vremenu "stare škole" ponašao prvak Evrope s Balkana.

Tako Paško pre treninga pojede veliku porciju ćevapa s lukom i ajvarom, ali na terenu mu to ništa ne smeta (Nema problema).

Kada ipak promaši, sledi, naravno, urlanje “A u pi*ku materinu!”




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija