• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

29.03.2019

11:15

(VIDEO) PLJAČKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDARA! Razbojnik ojadio kladionicu,  ali ipak neće imati priliku da troši novac!

Podkast

(VIDEO) PLJAČKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDARA! Razbojnik ojadio kladionicu, ali ipak neće imati priliku da troši novac!

Podeli vest

Rano jutros u Bulevaru kralje Aleksandra kod broja 336 Goran S. (40) polomio je staklo na vratima jedne kladionice koja u tom trenutku nije radila, ušao unutra i iz nje odneo sef sa većom količinom gotovog novca

Njegova pljačka ipak nije bila uspešna, jer je uspeo da ode samo nekoliko desetina metara od objekt koji je pokrao, a onda su ga policijske petrole presrele, te odmah privele.

PRIVEDEN RAZBOJNIK U BEOGRADU! Uz pretnju nožem otuđio 470.000 dinara u jednom slot klubu!

U toku je istraga koja će utvrditi da li je osumnjičeni možda odgovoran za još neke slične pljačke koje su se događale u prethodnom periodu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Curuzanin

pre 5 godina

Ovo deluje kao namestaljka...pazi lika u majici se tu pojavio da uhvati lopova...a jos jaca fora sto je i sam lik iz MaxBeta... tu nesto bas smrdi na nezgodnu namestaljku svega ovoga. Verovatno da naprave posla policajcima da malo izadju u javnost ;)

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija