• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

16.05.2019

19:23

(VIDEO) PUTIN ZALEDIO NATO I AMERE - TRI AVIJACIJSKA PUKA IMAĆE SU-57: ČIK, KRENURTE NA MOSKVU, vojska Rusije se poigrava sa neprijateljima!

Podkast

(VIDEO) PUTIN ZALEDIO NATO I AMERE - TRI AVIJACIJSKA PUKA IMAĆE SU-57: ČIK, KRENURTE NA MOSKVU, vojska Rusije se poigrava sa neprijateljima!

Podeli vest

Tokom sastanka sa predstavnicima vojno-industrijskog kompleksa, predsednik Vladimir Putin je rekao da je do 2028. godine neophodno potpuno opremiti tri avijacijska puka najnovijim avionima Su-57

Predsednik je naveo da se raduje sklapanju ugovora za snabdevanje 76 takvih letelica.

Prema njegovim rečima, avioni imaju jedinstvene i najbolje na svetu karakteristike.

- Fokusirali smo se na razvoj i proizvodnju modernih aviona, koji u narednim decenijama određuju borbeni potencijal ruske vojne avijacije. U završnoj fazi državnog testiranja su višenamenski avioni Su-35S i Su-57.

Putin je takođe naglasio značaj daljeg razvoja borbene avijacije i tačne implementacije planova, uključujući nabavku novih letelica i obuku letačkog osoblja.


Predsednik je dodao da je borbena upotreba ruske avijacije u Siriji omogućila je da se identifikuju nedostaci tehničkog stanja aviona i helikoptera, što bi bilo nemoguće otkriti kada se testiraju na testnim lokacijama.

- Borbena primena ruske avijacije u Siriji omogućila je otkrivanje niza nedostataka tehničkog stanja aviona i helikoptera, koje bi bilo nemoguće otkriti tokom ispitivanja na poligonima. Želeo bih da skrenem pažnju na nešto što i vi dobro znate - to bi bilo nemoguće otkriti tokom ispitivanja na poligonima - izjavio je predsednik Putin tokom vojnog savetovanja o razvoju odbrambeno-industrijskog sektora Rusije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija