• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.05.2019

15:48

(FOTO/VIDEO) PORODICA IZ PAKLA! DEVOJKU TERALI NA SEKS SA TROJICOM - namamili je u kuću pričom kako će joj "dati krov nag glavom"!

Podkast

(FOTO/VIDEO) PORODICA IZ PAKLA! DEVOJKU TERALI NA SEKS SA TROJICOM - namamili je u kuću pričom kako će joj "dati krov nag glavom"!

Podeli vest

Porodica Nikolić iz Mirijeva podvodila devojku (19) u prostorijama kuće čije su prostorije specijalno opremljene za te prilike - prigušena svetla, mermer, crvene zavese, francuski krevet i desetine boca alkohola

Beograđani Jasmina Nikolić (44), njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Demiri Bajram (46) uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i primoravali devojku (19) da se prostituiše s trojicom muškaraca dnevno. 

Uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam meseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i delili međusobno.

- Jasmina je bila mozak operacije i ubedila je devojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je devojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila seks za novac - rekao je Kurirov izvor.

Prema njegovim rečima, prostorije u kojima je devojka seksualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.

Foto: MUP RS

- Pod nogama su se presijavale mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba je bila puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korišćena, vladala je prava seks-atmosfera: prigušena rasveta, roze zavese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda. Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika - navodi izvor.

Foto: MUP RS

Kako dodaje, Jasmina bi potom s klijentima ugovarala sastanke za seks, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno.

- Zlostavljanoj devojci su pretili, pa iz straha nije smela da prijavi svoje makroe - rekao je sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija