• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.06.2019

19:33 >> 19:51

(VIDEO) KLINTONE, ŠTO DALJE OD SRBIJE, TVOJE DRUŠTVO I JESU TERORISTI! Bivši predsednik SAD u Prištini,  hvali se ZLOČINOM koje su počinili ON I NATO!

Podkast

(VIDEO) KLINTONE, ŠTO DALJE OD SRBIJE, TVOJE DRUŠTVO I JESU TERORISTI! Bivši predsednik SAD u Prištini, hvali se ZLOČINOM koje su počinili ON I NATO!

Podeli vest

Bivši američki predsednik Bil Klinton rekao je danas prilikom obraćanja u Prištini, gde su bili prisutni i predstavnici privremenih prištinskih institucija, da im je trebalo hrabrosti da „polože oružje, obuku odela i stave kravate", ali da će im sada trebati drugačija vrsta hrabrosti

Klinton je na Trgu Skenderbeg, gde se obeležava 20. godišnjica od ulaska NATO snaga na kosovsku teritoriju, rekao da je pre 20 godina bila potrebna ogromna hrabrost da se, kako kaže, "borite za vaše živote, domove i vašu decu".

- Onda je bila potrebna drugačija vrsta hrabrosti da spustite oružje, obučete odela i stavite kravate. Biće potrebna potpuno drugačija vrsta hrabrosti, mudrosti i izdržljivosti da zamislite i izgradite bolje sutra - poručio je Klinton okupljenima.

Klinton, jedan od ključnih ljudi koji je uticao na odluku da NATO interveniše na KiM, rekao je između ostalog i da „voli tu zemlju" i da će za njega uvek biti velika čast što je bio uz njih "protiv etničkog čišćenja i za slobodu".

Obeležavanju u Prištini prisustvuju i nekadašnja državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt, bivši komandant NATO Vesli Klark, zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmer, premijer i predsednik privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj i Hašim Tači...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija