• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Ruptly

19.07.2019

18:27

(VIDEO) HOROR U KABULU! AUTOMOBIL-BOMBA UBIO NAJMANJE DEVET LJUDI, 33 RANJENO!

Podkast

(VIDEO) HOROR U KABULU! AUTOMOBIL-BOMBA UBIO NAJMANJE DEVET LJUDI, 33 RANJENO!

Podeli vest

Najmanje devet osoba je poginulo, a 33 ranjeno nakon detonacije automobila-bombe u blizini Univerziteta u glavnom gradu Avganistana Kabulu

Na uznemirujućem snimku vide se ostaci spaljene "tojota korole" koja je iskorišćena za samoubilačku eksploziju. Bezbednosne snage obezbeđuju Univerzitet od tog momenta.

- I dalje je nejasno da li je bombaš stigao do mete ili je samo prolazio pored Univerziteta u trenutku eksplozije - izjavio je portparol kabulske policije Firdos Framarz.

Eksplozija se dogodila dok je veliki broj studenata bio ispred južne kapije zgrade Univerziteta, čekajući da uđe na ispit.

Talibani su, navodno, odbili povezanost sa ovim terorističkim aktom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija