• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ruptly

10.01.2020

14:08

PUTINU SU SE SMEJALI KAD JE PRIČAO O OVOJ RAKETI! Sad je ceo svet video najmoćnije oružje na planeti! (VIDEO)

Podkast

PUTINU SU SE SMEJALI KAD JE PRIČAO O OVOJ RAKETI! Sad je ceo svet video najmoćnije oružje na planeti! (VIDEO)

Podeli vest

Rusko ministarstvo odbrane objavilo je danas snimak vojnih vežbi na Crnom moru na kojoj su testirali najsavremeniju svetsku raketu Kinžal, koja se kreće nadzvučnom brzinom, kao i krstareće rakete Kalibar

Tokom vežbe, dva lovca MiG-31K uspešno su lansirali raketu Kinžal i pogodili cilj. Na snimku se vidi trenutak lansiranja rakete iz aviona.

U nastavku snimka možemo da vidimo lansiranje krstarećih raketa Kalibar sa brodova Admiral Grigorovič i Orekovo-Zujevo. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su ove krstareće rakete uspešno lansirane i iz podmornice Kolpino.

Vazdušni deo vežbe uključio je i lovce Su-30SM, bombardere Su-24M, kao i strateške bombardere Tu-95.

Komandant ruske mornarice Nikolaj Jevmenov vodio je vežbu koju je sa broda Maršal Justinov nadgledao ruski predsednik Vladimir Putin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 4 godine

Pa neka nastave sa smehom,Doci ce nekada dan kada ce mnogi da placu zbogbiste rakete.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija