• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

13.03.2020

10:13

VANREDNO STANJE U ČAČKU - ZATVORENA GIMNAZIJA ZBOG KORONE! Učenici bili u kontaktu sa zaraženom osobom! (Video)

Podkast

VANREDNO STANJE U ČAČKU - ZATVORENA GIMNAZIJA ZBOG KORONE! Učenici bili u kontaktu sa zaraženom osobom! (Video)

Podeli vest

U Gimnaziji u Čačku danas neće biti nastave jer zbog opasnosti od širenja korona virusa na nastavu od 562 učenika nije došlo čak njih 313

Jedna grupa đaka direktno je u opasnosti od zaraze jer su u subotu bili na proslavi osamnaestog rođendana na kom je bila gošća iz Nemačke, kojoj je potvređeno da ima korona virus.

- Sinoć sam dobio informaciju od roditelja da su deca bila u prisustvu osobe koja je zaražena korona virusom. Zbog panike verovatno veliki broj đaka danas nije došao na nastavu i zato smo odlučili da danas zatvorimo školu. Obavestili smo sve nadležne institucije i u nedelju ćemo znati da li će škola nastaviti sa normalni radom u ponedeljak. Učenici koji su bili u direktnom kontaktu, njih 15, je u samoizolaciji - rekao je za RINU direktor gimnazije, Ivan Ružičić.

Gradonačelnik Zoran Radojičić: Nema potrebe da se u Beogradu obustavi nastava u školama i vrtićima (VIDEO)

Učenici iz gimnazije koji su bili na rođendanu, kako kaže Ružičić, nemaju nikakve simptome i ni kod jednog od njih nije potvrđeno prisustvo korona virusa.

RAD BIOSKOPA OGRANIČEN ZBOG VIRUSA! Samo 100 ljudi dozvoljeno u jednoj sali (VIDEO)

KORONA ZATVORILA BEOGRADSKU FILHARMONIJU - Nadamo se da će koncertna sezona biti nastavljena! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Nema škole u Srbiji u kojoj đaci nisu bili možda u privatnom ili drugom vidu kontakta sa mogućim prenosiocima zaraze. Zatvorite škole i vrtiće!!!!! Zdravlje i životi su najvažniji. Moramo izbeći italijanski scenario.

Ja

pre 4 godine

ZATVORENE su skole u Republici Srbiji, ali samo PRIVATNE!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija