• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2020

17:26

KORONAVIRUS NE GASI STRUJU U SRBIJI! Antić poručio da neće biti restrikcija (Video)

Podkast

KORONAVIRUS NE GASI STRUJU U SRBIJI! Antić poručio da neće biti restrikcija (Video)

Podeli vest

Stanje u "Elektroprivredi Srbije" je apsolutno stabilno i nema nikakvih problema u funkcionisanju i snabdevanju, tvrdi ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić

Antić poručuje da je EPS spreman da sprovodi sve potrebne mere u borbi protiv koronavirusa, koje će u narednom periodu donositi predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije.

Definišu se jasne procedure ponašanja, postupci zaposlenih, rukovodilaca kako bi se održao nesmetan rad svih energetskih kompanija i obezbedilo pouzdano snabdevanje ključnim energentima - kaže Antić. 

BONUS VIDEO:

EVO GDE SE ZARAZIO PREDSEDNIK FSS! Vučić tvrdi da se Kokeza oseća dobro (Video)

ISCUREO AMONIJAK IZ BIP-a! Više od 12 osoba u hitnoj pomoći (Video)

APLAUZ ZA DOKTORE! Španci se zahvalili medecinskim radnicima (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POLA VEKA OD POČETKA RADA TENT A! Antić: Nema prodaje EPS-a!
Društvo

POLA VEKA OD POČETKA RADA TENT A! Antić: Nema prodaje EPS-a!

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je obeleženo pola veka od puštanja u rad "TENT A" kojoj su prisustvovali ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, direktor EPS-a Milorad Grčić, predsednik sindikata JP EPS Milan Ðorđević, sadašnji radnici tog preduzeća, ali i penzioneri

06.03.2020

13:52

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija