• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2020

18:09

CRVENI KRST ISPORUČUJE TOPLE OBROKE NA KUĆNU ADRESU! Požega preduzela najstrožije mere sigurnosti protiv virusa! (Video)

Podkast

CRVENI KRST ISPORUČUJE TOPLE OBROKE NA KUĆNU ADRESU! Požega preduzela najstrožije mere sigurnosti protiv virusa! (Video)

Podeli vest

Opštinski štab za vanredne situacije Požega doneo je odluku o zatvaranju obrazovnih i predškolskih ustanova na teritoriji te opštine, javni prevoz je stavljen na subotnji režim vožnje, dok je ugostiteljskim objektima naloženo da rade od 8 do 20 časova, s tim što broj gostiju ne sme preći 50

Ðorđe Nikitović, predsednik opštine Požega, kazao je za TV Požegu da je zabranjen i rad sportskih objekata, a svim preduzetnicima data je preporuka da posao što više njih obavlja od kuće, posebno osobe iznad 60 godina.

- Crvenom krstu je izdata naredba da služe tople obroke onima koji nisu u mogućnosti da sami sebi to priušte i to slanjem na kućnu adresu - kazao je Nikitović dodajući da je to možda i najvažnija odluka koju su danas doneli.

PRVI DAN VANREDNOG STANJA U SRBIJI! Pogledajte ulice glavnog grada


Najavio je da će biti još odluka, koje će sve biti u skladu sa odredbama koje donese Vlada Srbije.

KAKO IZGLEDA KADA NASTAVNIK UMESTO ISPRED TABLE, STANE PRED KAMERU! Školska nastava počinje da se emituje na TV-u! (Video)

Zamolio je najstarije da ne napuštaju svoje domove jer virus korona je za njih najopasniji.

- Zamolio bih sve građane Požege koji imaju bilo kakav predlog ili sugestiju ili im je potrebna pomoć da jave na broj telefona 3816401 radi pružanja svih informacija u periodu od 8 do 20 časova - poručio je Nikitović.

VOJSKA POD MASKAMA PATROLIRA TERAZIJAMA! Vojnici primenjuju mere vanrednog stanja u Beogradu (VIDEO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija