• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

26.03.2020

16:38

PENZIONERI, STIŽU PUNI PAKETI, BUDITE STRPLJIVI! Evo koje proizvode će dobiti najugroženija lica! (TV IN)

Podkast

PENZIONERI, STIŽU PUNI PAKETI, BUDITE STRPLJIVI! Evo koje proizvode će dobiti najugroženija lica! (TV IN)

Podeli vest

Humanitarna akcija počela je pre dva dana, a više od 130 000 paketa čeka da dođu na svoju adresu

Uz podršku i pomoć najhumanijih, u prostoru Štark Arene organizuje se akcija pakovanja najosnovnijih potrepština koje će se slati licima starijim od 65 godina, a sa penzijom do 30 000 dinara.

PAKETI ZA NAJUGROŽENIJE PENZIONERE SE UVELIKO PRIPREMAJU! Za dva dana upakovano više od 30 000 paketa! (Video)

U dva dana upakovano je više od 30 000 paketa, a direktor Arene Goran Grbović, kao i glavni koordinator logistike Dragomir Petronijević, pomno prate tok ove operacije.

- Uspeli smo da sastavimo tim koji je proizveo ovoliko paketa. Ja ovo posle dugo godina nisam doživeo. Impresioniran sam i oduševljen - istakao je Grbović.

Pretpostavlja se da će odgovarajući broj paketa biti spreman kroz dve nedelje, a distribucija istih već je počela.

JOŠ JEDAN AVION SLETEO NA AERODROM! Državljani Srbije stigli sa Kipra! (Video)

GRADONAČELNICI ITALIJE POBESNELI! Izašli napolje da teraju ljude s ulica, a evo i šta su poručili svojim građanima! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija