• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ruptly

06.04.2020

10:44

TIGAR IZ ZOOLOŠKOG VRTA ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Nađa iz Bronksa pozitivna na Covid-19! (Video)

Podkast

TIGAR IZ ZOOLOŠKOG VRTA ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Nađa iz Bronksa pozitivna na Covid-19! (Video)

Podeli vest

Prelazi i na životinje

Četvorogodišnja tigrica Nađa, kao i još tri tigra, te dva afrička lava, "razvila su suv kašalj", ali se očekuje njihov oporavak.

- Test je urađen kao mera opreza i učinićemo da svako znanje koje steknemo o Covid-19 doprinese svetskom razumevanju ovog novog virusa - navodi se u saopštenju zološkog vrta.

Iako su osetile pad apetita, ove divlje mačke iz zoološkog vrta u Bronksu, nalaze se pod veterinarskom negom, vesele su i interaktivne su se sa svojim čuvarima.

Smatra se da je divlje mačke zarazio čuvar u zoološkom vrtu, koji je zatvoren od sredine marta. 

KINESKI LEKARI PORUČILI: Zbog neodgovornih uvesti policijski čas 24 (Video)

JOŠ SRPSKIH DRŽAVLJANA VRAĆA SE U SVOJU ZEMLJU! Avion Er Srbije poleteo za Bratislavu! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija