• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

06.04.2020

14:35

KINESKI BLOGER OBJAVIO VODIČ KROZ SRBIJU! Kinezi jedva čekaju da prođe koronavirus kako bi posetili našu zemlju! (Video)

Podkast

KINESKI BLOGER OBJAVIO VODIČ KROZ SRBIJU! Kinezi jedva čekaju da prođe koronavirus kako bi posetili našu zemlju! (Video)

Podeli vest

Bloger za putovanja pod imenom "Hej, ovo je Susu" postavio je video snimak o putu u Srbiju na kineskoj društvenoj mreži Sina Veibo, koji je prikupio više od 10.000 lajkova i repostova

Prema pisanju kineskih medija, pretraživanje ključne reči "Srbija" na najmasovnijem turističkom portalu u Kini "Mafengwo", povećalo se za 480% u martu mesecu, a pretraga "Vodič kroz Srbiju" porasla je za 279%.

Feng Rao, direktor Istraživačkog centra za turizam "Mafengwo", rekao je da su kineski turisti zbog pandemije obustavili putovanja, ali da očekuju da će moći da realizuju svoje turističke planove nakon što pandemija prođe. Srbija je prvobitno bila niža destinacija u Evropi, međutim njena uzlazna popularnost u Kini u vreme borbe protiv epidemije, najverovatnije će podstaći dolazak velikog broja turista u bliskoj budućnosti. 

NAKON SKORO DVA DANA POTPUNE IZOLACIJE, LJUDI IZAŠLI NA ULICE! Evo kako danas izgleda centar Beograda! (TV IN)

Global Times ukazuje na međusobnu pomoć koju su građani dve zemlje pružili jedni drugima u borbi protiv covida-19, zbog čega su mnogi Kinezi počeli da planiraju putovanje u Srbiju nakon završetka pandemije.

Kineski bloger je u skoro osam minuta video predstavio sve lepote Srbije, evo i kako izgleda naša zemlja iz prizme braće Kineza.

MEDICINSKA SESTRA IZ PRIJEPOLJA ZARAŽENA KORONAVIRUSOM! Cela bolnica se dezinfikuje, a sa radom nastavljaju samo NOVI lekari! (Video)

U ČAČANSKOJ BOLNICI JEZIVO STANJE! Još dve žene obolele od koronavirusa, a jedan pacijent u kritičnom stanju! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija