• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.04.2020

16:31

BIOLOG KRISTIJAN OVARI PORUČIO: Vodite računa o ljubimcima (Video)

Podkast

BIOLOG KRISTIJAN OVARI PORUČIO: Vodite računa o ljubimcima (Video)

Podeli vest

Sve ovo sa kovid 19 je mutacija i očigledne indikacije su da mačke i psi mogu da dobiju virus od ljudi, kaže biolog Beo zoo vrta Kristijan Ovari.

On objašnjava kako životinje mogu da se zaraze.

- Moramo da razumemo, da su korona virusi jedna velika grupa. Postoji mačeći zarazni peritonitis (FIP) koji spada u tu grupu virusa i to dobro znaju vlasnici mačaka, koje jesu podložne ovoj grupi virusa. Sve ovo sa kovid 19 je nova situacija i svima nama je podjednako novo, ali mačke i psi mogu da dobiju viruse od ljudi - objasnjava on.

BONUS VIDEO: 

STRAVIČAN POŽAR U ČERNOBILU! Nivo radijacije povećao se čak 16 puta! (Video)

KORONA NIKOG NE ZAOBILAZI! Članovi ministarstva su u stabilnom stanju (Video)

GORAN VESIĆ SE ODREKAO DVE PLATE ZA NJIH! Zamenik gradonačelnika Beograda poklonio 220 uniformi Infektivnoj klinici! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija