• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

08.04.2020

14:13

PREMINUO ČAČANIN, BIO POZITIVAN NA COVID-19! Sumnja se da je virus ušao u Dom za stare! (Video)

Podkast

PREMINUO ČAČANIN, BIO POZITIVAN NA COVID-19! Sumnja se da je virus ušao u Dom za stare! (Video)

Podeli vest

Muškarac star osamdeset godina koji je juče preminuo u čačanskoj bolnici, bio je pozitivan na koronavirus, a njegovu smrt izazavali su srčani problemi

Od  21 uzorka dva su pozitivna. Među osobama kod kojih je potvrđen koronavirus jeste i pacijent koji je prethodnog dana preminuo zbog akutnog srčanog popuštanja.

- Tokom dana biće uzeto 49 uzoraka od toga 28 u Čačku, a 21 u Lučanima, Gornjem Milanovcu i Ivanjici. COVID-19 do sada je potvrđen u 32 slučaja u Čačku, šest u Gornjem Milanovcu, tri u Lučanima i jedan u Ivanjici - rekao je dr Aksentije Tošić, direktor ZZJZ.

Iz staračkog doma u Kačulicama kod četiri korisnika uočeno je da imaju povišenu telesnu temperaturu.

DA LI RESPIRATORI ZAISTA POMAŽU KOD KORONAVIRUSA?! Britanski doktor progovorio o lečenju covid-19 u celom svetu! (Video)

U prijemno trijažnoj ambulanti bolnice bilo je devet pregleda, kao i četiri prijema, tako da sada na infektivnom odeljenju leži 15 pacijenata.

U svim ambulantama Doma zdravlja bilo je ukupno 12 pacijenata sa povišenom temperaturom i samo je jedna pacijentkinja upućena ka bolnici.

ŽIVOT SE VRAĆA U VUHAN! Ljudi voze automobile i šetaju ulicama! (Video)

ZAŠTITNA ODELA SE RASPADAJU, KAO DA SU OD PAPIRA! Šokantan snimak iz bolnice u Francuskoj! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija