• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: društvene mreže

09.04.2020

18:28

PRETUŽAN DAN ZA GROBARE! Miša Tumbas sahranjen uz pesmu "Da volim crno-bele" (Video)

Podkast

PRETUŽAN DAN ZA GROBARE! Miša Tumbas sahranjen uz pesmu "Da volim crno-bele" (Video)

Podeli vest

Poznatog navijača Partizana Miroslava Gajića, poznatijeg kao Miša Tumbas, je na večni počinak ispratilo deset ljudi, koliko je bilo dozvoljeno zbog vanrednog stanja. On je sahranjen na groblju Orlovača u Beogradu.

FK Partizan, koji je Tumbas godinama pratio i bio je kao član porodice u ovom klubu, platio je sve troškove i organizovao sahranu, a na poslednjem ispraćaju bili su trener Savo Milošević, bivši sportski direktor Ivica Iliev, i Dragan Velanac, operativac crno-belih. 

Tumbas je sahranjen uz pesmu "Da volim crno-bele", koju su odsvirali tamburaši, a video sa sahrane su podelili i navijači na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: 

MARADONA U TRANSU! Fudbaler prišao da da izjavu, a onda je ostavio sve bez teksta! (Video)

GAGIĆ ZNA KO BI TREBALO DA OSVOJI ABA LIGU! Partizan je zaslužio da bude šampion (Video)

"DRAGI SELEKTORE, POSEBNO TI HVALA NA LJUBAVI"! Užice plače za Antićem! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija