• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.04.2020

13:25

IZRAEL DONIRAO 350 PAKETA GRAĐANIMA BEOGRADA! Stanovnici Savskog venca dobiće prehrambene i higijenske proizvode! (Video)

Podkast

IZRAEL DONIRAO 350 PAKETA GRAĐANIMA BEOGRADA! Stanovnici Savskog venca dobiće prehrambene i higijenske proizvode! (Video)

Podeli vest

Ambasada Izraela u Srbiji donirala je 350 paketa pomoći građanima Savskog venca starijim od 65 godina koji imaju najniža primanja, a pakete će im tokom dana dostaviti volonteri Savskog venca i tim Ambasade

Ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam kaže da su odabrali opštinu Savsku venac zbog dobre saradnje sa predstavnicima te opštine, ali i zbog toga što se rezidencija Ambasade nalazi na Savskom vencu, te su građani kojima dodeljuju pakete njihove komšije.

- Ljudi kojima doniramo pakete su naše komšije koje svakodnevno srećemo u supermarketima, bankama, dok šetaju pse - rekla je Fišer Kam.

Ističe da su humanitarni paketi pomoć Ambasade Izraela koji su pripremljeni u saradnji sa Izraelskom agencijom za međunarodni razvoj i saradnju (MASHAV).

- Donirali smo pakete najrizičnijim grupama, pre svega penzionerima koju su već tri nedelje kod kuće u izolaciji -  navela je Fišer Kam i poželela svim građanima Srbije dobro zdravlje, čestitala Vaskrs pravoslavnim vernicima u našoj zemlji, kao i jevrejskoj zajednici Pesah.

NENORMALNE GUŽVE U SUPERMARKETIMA! Beograđani pohrlili pred vaskršnji policijski čas! (Video)

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović zahvalila je Ambasadi Izraela na nesebičnoj pomoći građanima Savskog venca u vreme kada se i Izrael, kao i ostatak sveta, bori protiv virusa korona.

- Oni su uspeli da izdvoje sredstva i pomognu nama. Pomoć koju danas primamo je primer dobre saradnje i zajedničke borbe protiv virusa korona naše dve zemlje, opštine i Ambasade, ali i saradnje naša dva predsednika. Trudićemo se da budemo dobri partneri i da gajimo naše partnerske odnose i u budućnosti - rekla je Vujović.

ZABRINJAVAJUĆI SNIMAK IZ RUSIJE! Kolone vozila hitne pomoći ispred moskovskih bolnica! (Video)

Ističe da su u paketima prehrambeni proizvodi i sredstva za higijenu, a pakete će im dostaviti volonteri Savskog venca.

Vujović je podsetila starije sugrađane da kol-centar Savskog venca i volonteri rade svakodnevno, te apelovala na njih da ostanu kod kuće čak i u terminima kada su dozvoljeni za nabavku, jer će im volonteri dostaviti sve nehophodne namirnice i sve što budu tražili.

POGORŠALO SE STANJE U ČAČKU! Broj potvrđenih slučajeva koronavirusa skočio je na 50! (Video)

JA IMAM APSOLUTNU MOĆ! Tramp se dokazivao pred novinarima, sav se zacrveneo! (Video)

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 4 godine

izrael, jedan od najnaprednjih drzava na svetu. hvala, i srecno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija