• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.04.2020

10:32

SVE IDE PO PLANU! Vanredno stanje ne ometa radove na Zlatiboru (Video)

Podkast

SVE IDE PO PLANU! Vanredno stanje ne ometa radove na Zlatiboru (Video)

Podeli vest

Opština Čajetina koristi vanrednu situaciju da uredi centar Zlatibora, a za radove je izvojeno milion evra, kaže predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

On očekuje da uređenje bude završeno u narednih mesec i po dana.

- Koristimo ovo vanredno stanje da uradimo sve radove dok ne rade ugostiteljski objekti, jer ovako oni nemaju problema sa izvođenjem radova, bukom ili manjim brojem gostiju koji ne bi mogli tu da sede dok traju radovi. Ne stojimo, pripremamo se za narednu turističku sezonu - poručuje Stamatović.

BONUS VIDEO: 

VOJSKA POMAŽE OBOLELIMA! Svima na Beogradskom sajmu je cilj da se ljudi izleče (Video)

OSETIO SAM POTREBU DA SE SKLONIM OD SVEGA! Epidemiolog odustao od povlačenja zbog velike podrške predsednika Vučića! (Video)

AKCIJA "SUPER KOMŠA" BILA VEOMA USPEŠNA! Louis posvetio pesmu volonterima (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija