• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2020

17:20

UBLAŽENE MERE ZAŠTITE OD KORONAVIRUSA! Od sutra policijski čas počinje u 18h, a penzioneri mogu u šetnju! (Video)

Podkast

UBLAŽENE MERE ZAŠTITE OD KORONAVIRUSA! Od sutra policijski čas počinje u 18h, a penzioneri mogu u šetnju! (Video)

Podeli vest

Prema odluci Vlade Srbije, neke od ustanovljenih mera zaštita u borbi protiv covid-19 od sutra će biti ublažene

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković istakao je da će od sutra policijski čas počinjati u 18h, a ne u 17h kao do sada.

Sva lica stara 65 godina i više moći se da izađu u šetnju u trajanju od pola sata utorkom, petkom i nedeljom u periodu od 18h do 1h posle ponoći.

NEMA OPUŠTANJA DOK POSLEDNJI PACIJENT NE ODE KUĆI! U pančevačkoj kovid bolnici situacija sve bolja! (Video)

Takođe, neke zanatske prodavnice od sutra mogu da počnu sa radom, uz poštovanje svih mera zaštite.

Ublažavanje mera ne znači opuštanje građana, poručio je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

- Moramo da nastavimo da budemo obazrivi, oprezni, tolerantni i strpljivi - rekao je Gojković i upozorio da će mere, koje se od sutra ublažavaju, biti vraćene na staro ukoliko dođe do povećanja broja obolelih.

ŠKOLE VRTIĆI i ŠKOLE ZATVORENI DO DALJEG! Iako je situacija u zemlji bolja, deca moraju da ostanu kod kuće! (Video)

JOŠ TRI OSOBE PREMINULE OD KOVID 19! Ipak, broj izlečenih pacijenata svakodnevno raste! (Video)

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija