• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2020

14:06

VIKEND BEZ KARANTINA, ALI ULICE PRAZNE! Evo kako izgleda Beograd 2. maja!

Podkast

VIKEND BEZ KARANTINA, ALI ULICE PRAZNE! Evo kako izgleda Beograd 2. maja!

Podeli vest

U Beogradu ove prve subote bez prepodnevnog policijskog casa od kako je uvedeno vanredno stanje nema gužve na ulicama, uglavnom zbog kiše, koja je i bila "ukalkulisana" u ublažavanje zabrane kretanja ovog vikenda

Na ulicama Beograda je mali broj ljudi, a najviše posla danas imaju trgovci i ugostitelji.

Prodavnice su otvorene, dok se kafići i drugi ugostiteljski objekti pripremaju za otvaranje od ponedeljka.

Pijace takođe rade, ali nema uobicajene vikend gužve.


Kiša je omela i planove onih koji su nameravali da nadoknade zabranu kretanja koja je bila na snazi za 1. maj, pa su izletišta, Ada Ciganlija, Košutnjak, Ušce, Dunavski i Zemunski kej, gotovo prazna.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija