• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2020

16:15

HOSPITALIZOVANO PREKO 2.000 PACIJENATA! Ovo je trenuto stanje po pitanju koronavirusa u Srbiji! (Video)

Podkast

HOSPITALIZOVANO PREKO 2.000 PACIJENATA! Ovo je trenuto stanje po pitanju koronavirusa u Srbiji! (Video)

Podeli vest

Zamenica direktora Infektivne klinike KCS Ivana Milošević saopštila je danas da je hospitalizovano ukupno 2.286 obolelih od virusa korona, od kojih je 57 na respiratoru

Na Infektivnoj klinici KCS hospitalizovano je 67 pacijenata, od kojih dvoje na respiratoru, a identična situacija je i u KC Kragujevac.

U obe zgrade Kliničkog centra u Nišu smešteno je ukupno 240 pacijenata, od kojih je 13 na respiratoru.

U KC Vojvodine smešteno je 57 pacijenata, od kojih je četiri na respiratoru.

U KBC "Dr Dragiša Mišović" hospitalizovano je 205 pacijenata, a 10 na respiratoru.

Na Pulmološkoj klinici KCS nalazi se 81 pacijent, među kojima je sedam na respiratoru, u KBC Zemun 210, od kojih 12 na respiratoru, a u KBC Zvezdara 160, a šest njih je na respiratoru.

U Vojnoj bolnici Karaburma nalazi se 36 osoba, od kojih su dve na respiratoru.

U Opštoj bolnici Pančevo nalazi se 86 pacijenata, u leskovačkoj bolnici 118, a na Institutu Banjica 123, i u tim ustanovama nema obolelih koji su na mehaničkoj ventilaciji.

Na Beogradskom sajmu je 194, u Domu studenata u Nišu 145, a na Novosadskom sajmu je 52.

U Srednjoj medicinskoj školi "Dva heroja" u Novom Pazaru 44, u Hali sportova u Kruševcu smešteno je 33, a u čačanskoj Plavoj hali 17.

U banji Junaković nalazi se 46 osoba, u banji Selters u Mladenovcu 17, u Specijalnoj bolnici "Merkur" u Vrnjačkoj banji 32, u Niškoj banji 101, a u Sokobanji 155 ljudi.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija