• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv.rs

08.09.2020

11:46

HOROR NA ŽELEZNIČKOJ STANICI! Legao je na devojku, počeo da skida šorts, ona je vrištala, a onda se DOGODIO PREOKRET!

Podkast

HOROR NA ŽELEZNIČKOJ STANICI! Legao je na devojku, počeo da skida šorts, ona je vrištala, a onda se DOGODIO PREOKRET!

Podeli vest

Nije mario za to što ima još prolaznika, u očima mu se videlo ludilo

Tridesetjednogodišnji Hoses Rejes iz Njujorka uhapšen je posle potere po Menhetnu nakon što je prijavljen pokušaj silovanja 27-godišnje devojke.

Rejes prilikom hapšenja nije pružao otpor, ali je mrmljao sebi u bradu da su sve žene iste.

Muškarac je po izlasku iz metroa, naočigled drugih i potpuno nezainteresovanih prolaznika napao jednu ženu. Oborio ju je na pod, legao na nju i izvadio polni organ.

Dok je ona vrištala, nekoliko Njujorčana je, umesto da joj pomogne, snimalo ovu scenu, što će se opet, pokazati kao ključni dokaz za tužilaštvo kada Rejesa budu teretili za zločin u najavi.

Nakon što je jedan stariji muškarac dobacio Rejesu na stanici, on je besno ustao, pogledao ga i pobegao. Uznemirena žena rekla je posle hvatanja Hosesa Rejesa da ju je gledao svo vreme u metrou, kao i da je ona namerno izašla stanicu pre svoje kako bi izbegla bilo kakvu neprijatnost s njim. Ipak, i on je tu izašao kako bi je silovao.

Korisnici mreža besni su na snimatelja čiji je video obišao svet.

"Trebalo bi njega pretući, a ne Rejesa, jer nije uradio ništa da pomogne nesrećnoj ženi već je snimao".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija