• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

21.01.2021

14:06

ŠOKANTAN SNIMAK! Ljudi, što ste takve zveri?! MANIJAK IZ ČISTA MIRA MALO MAČE ŠUTNUO U VODU! /VIDEO/

Podkast

ŠOKANTAN SNIMAK! Ljudi, što ste takve zveri?! MANIJAK IZ ČISTA MIRA MALO MAČE ŠUTNUO U VODU! /VIDEO/

Podeli vest

Još se nije stišala bura oko manijaka koji je u Deligradskoj početkom januara šutnuo malog psa, a stigao je novi snimak sa još jednim idiotom na delu!

Ovaj bolesnik je, takođe iz čista mira, malo mače šutnuo iz sve snage, tako da je ono odletelo u vodu!

Snimak je, kako prenosi Podgorički vremeplov, nastao u Tivtu, što samo govori o tome da ljudska zloba i bahataost ne poznaju granice.

Posle svog čina "čojstva i junaštva" nasilnik je izgubio ravnotežu, pa su mnogi u komentarima naspisali da bi bilo "pravedno da se skršio" posle ovog bezumnog čina.

Da podsetimo, Beograšanin P.S. uhapšen je pre nekoliko dana u Vrnjačkoj banji, zbog zlostavljanja malog psa, a na teret mu se stavlja krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja, za koje je zaprećena novčana kazna ili zatvor do dve godine.

Ljudi, što ste takve zveri?!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija