• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

19.03.2019

15:15

(VIDEO) OVO SU NAJVEĆE SVAĐALICE ESTRADE! Dara i Seka preuzele su vođstvo!

Live TV

(VIDEO) OVO SU NAJVEĆE SVAĐALICE ESTRADE! Dara i Seka preuzele su vođstvo!

Podeli vest

Nije strano da poznati na našoj sceni često ulaze u sukobe koji mogu da eskaliraju i do sudskih sporova, a ovo su samo neki od mnogih koji su ostavili pečat

Nekadašnje bliske drugarice Dara Bubamara i Seka Aleksić zaratile su prošle godine, kada je Seka iznenadno zakazala svoj koncert nedelju dana pre već zakazanog Darinog, bez da je obavesti o tome. Dara je javno pričala o razočarenju koje je doživela kada je Seka u pitanju, a godinu dana kasnije njih dve nastavljaju da se sukobljavaju. Nakon poslednje Darine porno afere, Seka je indirektno pokušala da izvređa Daru na svom Instagram storiju, na šta joj je vatrena Novosađanka žustro uzvratila. 

Dara i Seka nisu jedine koje su imale teške konflikte na našoj estradi, pa se prisetimo top 5 sukoba naše javne scene:

TANJA SAVIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ Poznato je da su Slavica Ćukteraš i Tanja Savić svoje prijateljstvo započele u takmičenju "Zvezde Granda", nakon čega su postale najbolje drugarice. Ipak, žene vole da ratuju zbog muškaraca, a tako je bilo i u njihovom slučaju, kada je Slavica, navodno, pokušala da zavede tadašnjeg dečka Tanje Savić. Nakon toga usledila je žestoka svađa, zbog koje drugarice nisu razgovarale dugi niz godina. Danas su obe zadovoljne u svojim emotivnim vezama, pa su odlučile da zakopaju ratne sekire.

Foto: PrintScreen/YouTube

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ I DRAGANA MIRKOVIĆ Skorašnji skandal na javnoj sceni iznenadio je mnoge, kada su se dva velika imena naše estrade sukobila. Naime, Dragana Mirković i Ceca Ražnatović srele su se na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a taj susret nije najbolje prošao. Konflikt je započeo rutinskim pozdravljanjem dve pevačice, a prethodno je već izazvan nesporazumom u vezi s terminom snimanja za novogodišnji program.

Foto: PrintScreen/YouTube

Kako Dragana navodi, nesuglasice datiraju još iz 90-ih godina, kada je doživljavala teške stvari od Cece i njene ekipe. "Fin susret i ljubazno "dobro veče" izazvalo je nešto što nisam očekivala. Ja sam osoba koja je pozitivna, vesela, ne volim negativnu energiju, a najbitnije je da sam osoba koja oprašta. Ja sam žena koja ima miran život, porodicu u kojoj stvarno vlada mir".

SERGEJ TRIFUNOVIĆ I NATAŠA BEKVALAC Do nezaboravnog sukoba Sergeja i Nataše došlo je u toku emisije "Hitorama" koju je vodio glumac. Sergej je hteo da se našali, pa je promociju Natašine nove pesme "Čistija" najavio kao deo ekološke kampanje, što je Natu toliko pogodilo da je morala burno da odreaguje onom poznatom "Jedi go*na", nakon čega se rasprava nastavila. Godinama kasnije, njih dvoje nisu dovođeni u isti kontekst, a veruje se da danas nisu ni u kakvim odnosima.

Foto: PrintScreen/YouTube

JELENA KARLEUŠA I DARA BUBAMARA Ovim sukobom sladili su se mnogi, od njega su pravljeni i skečevi, ali delovalo je da su ga Jelena i Dara dosta ozbiljno doživljavale. Pale su teške reči i vređanja na najnižim nivoima, ali danas, dve plavuše bliske su prijateljice. Do iznenadnog pomirenja došlo je kada je Jelena Dari poželela uspeh i sreću na prošlogodišnjem koncertu, na kojem je kasnije i gostovala, a ovaj spektakl propraćen je velikim brojem njihovih fanova.

Foto: informer.rs

JELENA KARLEUŠA I SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ Jedan od najpoznatijih dugogodišnjih sukoba naše estrade i dalje traje. Jelena i Ceca su to podigle na viši nivo, pa već godinama unazad sudski ratuju i to ne prestaje. Jelena, kao i uvek bez dlake na jeziku, nazivala je Cecu svakakvim imenima, dok je Ceca uglavnom ostajala uzdržana, ali ne dovoljno da ne bi podigla tužbe. Danas i dalje možemo da pratimo sudske parnice između pevačica.

Foto: Informer.rs/Novak Đurović

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
admin

pre 5 godina

Meni je Luče is Kasidola najveća glumica na estradi!

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija