• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: N. Terzić

19.06.2019

16:12

(TVIN) JEZIVA ISPOVEST SRPSKE PEVAČICE SANELE VUJNOVIĆ! Dečko me je krvnički tukao, golu vukao za kosu i pretio da će me silovati i ubiti!

Live TV

(TVIN) JEZIVA ISPOVEST SRPSKE PEVAČICE SANELE VUJNOVIĆ! Dečko me je krvnički tukao, golu vukao za kosu i pretio da će me silovati i ubiti!

Podeli vest

Pevačica Sanela Vujnović (30) tvrdi da ju je muzičar Miloš Stojković Stojke (36), s kojim je bila u vezi dve godine, fizički zlostavljao! Bivša učesnica "Farme" je, kako kaže, odlučila da ispriča javnosti svoju muku jer se plaši da će joj bivši verenik presuditi

"Bojim se da će me ubiti! Prvi put me je pretukao posle šest meseci veze jer sam bez njega otišla kod prijatelja na bazen. Zvao me je u 11 uveče da izađem, vukao me je za kosu do automobila, a kada me je strpao unutra, počeo je da me pesniči i vređao sve do Pupinovog mosta, gde me je izbacio napolje. Ubrzo me je uterao u kola i nastavio da me tuče i govorio da će me silovati i zaklati! Kada sam htela da odem kući, rekao je da će se ubiti. Uplašila sam se i nisam ga ostavila", započinje potresnu ispovest Sanela i dodaje:

"Opraštala sam stvari koje niko ne bi i kajem se zbog toga. Sledeći incident se desio šest meseci kasnije i tada sam ga prvi put prijavila policiji, a on je dobio zabranu prilaska na mesec dana. Međutim, posle sam mu opet oprostila".

Pevačica je poslednji put prebijena početkom juna. Tada je opet potražila pomoć policije i odlučila da prekine svaki kontakt sa nasilnikom.

"Poslednji put me je tukao jer mi nije dao uveče da idem da radim. Udarao me je, pocepao mi je brushalter, uhvatio za kosu i udario glavom o zid. Pozvala sam policiju, patrola je odmah došla, kao i Hitna pomoć kako bi utvrdili povrede. Oboje smo otišli u stanicu da damo izjave. Dobio je opet zabranu prilaska od mesec dana, ali ja se bojim da će me ubiti kada zabrana istekne! Ja ću ga privatno tužiti, a njegov otac je rekao da će svedočiti u moju korist", kroz suze priča bivša učesnica "Farme".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija