• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

19.07.2019

10:25

(VIDEO) SUZE RADOSNICE U JUTARNJEM! Deu sačekalo iznenađenje u studiju povodom 28. rođendana

Live TV

(VIDEO) SUZE RADOSNICE U JUTARNJEM! Deu sačekalo iznenađenje u studiju povodom 28. rođendana

Podeli vest

Dea Đurđević danas i te kako ima razloga da danas, 19. jula slavi 28. rođendan, s obzirom na težak period koji je hrabro prevazišla, a u jutarnjem programu "Novo jutro" sačekalo ju je rođendansko iznenađenje priređeno od strane njenih kolega

Nakon najavljene vremenske prognoze, u studio je ušetala Deina koleginica sa tortom, a voditeljka je bila izvan sebe od sreće.

- Ovo nisam očekivala - poručila je hvatajući se za glavu.

- Najdraža naša, sve naše želje znaš. Čitava ekipa ti želi najsrećniji rođendan koji može da se poželi i...nikad veću tremu nisam imala - poručila je Dei koleginica, koja je posle dodala kako je čitava ekipa učestvovala u iznenađenju, da je obožavaju i vole najviše na svetu.

- Joj, ti se stvarno treseš. Najbolja ekipa na celom svetu! - rekla im je Dea, a program je zatim nastavljen.

- Ja vam želim da se u narednih godinu dana udate. Da vaš supružnik, vaš kolega, ima razloga da dobije više kilograma - poručio je Dei jedan od gostiju u "Novom jutru".

Na torti piše "Queen's Day", Dea je u jednom momentu rekla da će se rasplakati, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagac

pre 4 godine

Lepo je što oporavila.Drago mi je.Medjutim!Nije normalno da nas toliko zasipate podacima o njenom zdravlju...znamo da je dobro,da je operisao Bubasirevic,da je posetio Mitrović,da je Mijatović beskrajno podržava i da je mama voli.Da Sarapa ne može da joj nadje "ravnu".Ja sam izgleda pala sa marsa ili ne znam odakle...Lepo ne znam. Ili je ovo nešto što prodaje informer ili sam ja sa neke druge planete! Dea sve najbolje!Čekamo nove informacije, npr o digestivnom traktu!Pošto o postoperativnom toku sve,apsulutno sve znamo,mozda neki stručnjak da pogleda malo zube,oči,eventualno nutricionista da odredi šta ćeš da jedeš, dajte neke nove informacije,željni smo sve da znamo!

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija