• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2019

13:15

(VIDEO) INTENZIVNO I ZAHTEVNO! Sara Jo otkrila tajnu svog savršenog izgleda!

Live TV

(VIDEO) INTENZIVNO I ZAHTEVNO! Sara Jo otkrila tajnu svog savršenog izgleda!

Podeli vest

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Sara Jo ovih dana radi punom parom. Njena najnovija pesma "Mili, mili" osvojila je srce publike za kratak period i sada je jedna od numera koja se najglasnije peva na nastupima, a pevačica ne krije zadovoljstvo zbog toga

- Prezadovoljna sam reakcijama publike. Pesma Mili, mili koja sad već ima preko dva miliona pregleda dogodila se sasvim spontano, i u tome je njena najveća čar. Spot prati estetiku kraja devedesetih i početka dvehiljaditih godina. Bio je pravi izazov pronaći lokacije i adekvatan kostim, koji je na kraju i nastao isključivo za potrebe ovog spota. Čitav kreativni proces odlično je protekao, kao i samo snimanje. Sada stvarno uživamo u pozitivnim komentarima na sve što smo predstavili publici. Posebno me raduje da na nastupima ljudi odlično reaguju na novu pesmu i pevaju je sa mnom u glas - istakla je.

HAOS NA SPLAVU! Luna i Marko opet PRED RASKIDOM?! Đoganijeva pravila scene u klubu!

Da Sara iz dana u dan izgleda sve bolje primetili su mnogi, a brojni pozitivni komentari na njenom Instagram profilu samo idu u prilog tome. Zanimljivi odevni komadi, smele frizure i šminka, i atraktivan izgled izdvojili su je. Mlada pevačica redovno trenira, kako zbog nastupa koji su često vrlo zahtevni tako i zbog samog zdravlja, što svakako doprinosi njenom izgledu.

Foto: Promo/newmediateam/Sara Jovanović

- Trudim se da redovno vežbam, ali ovih dana je to dosta težak poduhvat. Letnja sezona je rezervisana za festivale i nastupe pa imam baš dosta obaveza. Ali sve je stvar dobre organizacije i volje, tako da se zaista uvek potrudim da odradim kratak trening ili bar da izađem pola sata napolje i istrčim rutu - otkriva Sara i dodaje da je trčanje opušta i pomaže joj da razbistri um.

(FOTO) RUKA MU SE POZLATILA! Žizel i Brejdi se vaćarili na plaži, zaljubljeni i posle 10 godina braka!

Kako kaže, redovan trening i kvalitetna ishrana su tajna njene dobre forme. Kad se odluči za trening na otvorenom to je onda trčanje ulicama Beograda kada voli da to bude u društvu, i kada se uglavnom prilagođava ekipi. Kada nije na ulicama grada, Sara trenira krosfit koji je možda i najzaslužniji za njenu dobru formu i savršenu figuru.

Foto: Promo/newmediateam/Sara Jovanović

- Posle krosfit treninga vidim najbolje rezultate što me uvek dodatno motiviše. Ovaj tip treninga sam zavolela baš zbog toga što su vežbe koje radim jako energične i zato što ni jedan trening nije isti. Upravo takvi treninzi, vrlo intenzivni i zahtevni, su nešto što meni najviše prija i odgovara i što se na kraju pokazalo kao najefikasnije.

 

(TVIN PAPARACO) GOGO, ŠTA TO KRIJEŠ?! Sekulićka do grla zakopčana na moru!

Sara je za kraj otkrila da uskoro planira i kraći odmor kako bi napunila baterije i nastavila sa nastupima koji je još očekuju u toku ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija