• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Terzić

05.08.2019

19:14

(TVIN) ANA I DAVID ISKRENI DO KOSKE! U ekskluzivnom intervjuu otkrivaju kakav im je bio prvi seksualni odnos nakon Zadruge!

Live TV

(TVIN) ANA I DAVID ISKRENI DO KOSKE! U ekskluzivnom intervjuu otkrivaju kakav im je bio prvi seksualni odnos nakon Zadruge!

Podeli vest

Ana je nakon druge sezone Zadruge nastavila zajednički život sa svojim izabranikom i bivšim učesnikom rijalitija Davidom Dragojevićem, a odmah po završetku višemesečnog imaginarijuma, uputili su se u zajednički stan u Beogradu. Njihova ljubav cveta sve više, a kakve detalje krije njihov život u četiri zida, saznajte u nastavku

Iako su pretrpeli brojne osude zbog "zabranjene" ljubavi, tvrde da ona prava na kraju uvek pobeđuje, a Davidova mama odlučila je da prihvati novu snaju, pa joj je pružila ruku pomirenja.

- Podržava nas mama, baš smo bili u Novom Sadu i pričali smo. Mama se izvinila Ani i imale su razgovor, a naravno biće tu još razgovora, ali drago mi je da se izvinila i da se spustila tenzija - rekao je David.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Anu su dosta povezivali sa Filipom Mijatovim, a i on sam je priznao da su se viđali što Koraćeva i dalje oštro demantuje i negira.

- Filip me je ponižavao zbog Davida, jer je ljubomoran. Nikada nije mogao da bude sa mnom u vezi, ne postoji ni jedan dokaz da smo mi bili u vezi. To je sve njegova ljubomora, taj inat i sve što je govorio. Nema veze, tužen je, ja sam ga prijavila i to ću rešiti na sudu - izjavila je Ana.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Po izlasku iz rijalitija napokon su imali priliku da se osame i budu intimni van budnog oka milionskog auditorijuma, a kako tvrdi Koraćeva, dugo joj je trebalo da se odvikne od prisustva kamera. 

- Imala sam tremu nakon izlaska, kao da mi je prvi se*s bio u životu, ali mi je bilo stvarno prelepo. Stalno sam gledala neka kamera da mi ne uđe ispod pokrivača, ali mi je bilo prelepo, kao i svaki dan. Baš nam je lepo - zaljubljeno je izjavila Ana. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija